TEMATIKUS ONLINE KURZUSOK

B2W SZÖVEGÍRÁS

Válassz témát, és kezdd az egyikkel, vagy szerezd be együtt az összeset!

 • SALES LANDOLÓ OLDALAK B2W SZÖVEGÍRÁSI TRÉNING

 • WEBES TERMÉKLEÍRÁSOK ÉS CSOMAGOLÁSSZÖVEGEK B2W MÓDRA

 • SOCIAL MÉDIA B2W SZÖVEGÍRÁS STRATÉGIAI TRÉNING

Ezt mind megtanulod végre:

Weboldalad, Landoló oldalad, Social megjelenéseid, Termékfejlesztéseid stratégiáját tesszük rendbe tematikus online kurzusainkban úgy, hogy végre egységesek lesznek a szöveges tartalmaid a vizuális megjelenéseiddel.

Gondolj bele, végre olyan eredményekkel leszel gazdagabb, amiket bármikor bevethetsz, ha női fogyasztók felé kommunikálsz, akár terméked, akár szolgáltatásod van!

A tréningeket bárhol, bármikor és bármilyen sorrendben elkezdheted.
Biztosak vagyunk benne, hogy bőven lesz olyan terület cégedben, amit rendbe tehetünk.

TIPP: Együtt kedvezményesebb >

OKTATÓ

SZALAI GABRIELLA

Tanulási szakértő, aki 18 éve marketingezik és ír szövegeket sikeresen kifejezetten női célpiacra.

45 ezres olvasótábora élvezettel olvassa cikkeit, leveleit. Gabi 2018 óta a B2W VIP Közösség belső szövegíró-tanácsadója, Év Marketingese díjazott, és a HVG Goldenblog díj nyertese.

A B2W Marketing különleges, erős tudást biztosít Neked ahhoz, hogy céged egyre több hűséges, visszatérő hölgy vásárlóval legyen sikeresebb, eredményesebb!

A B2W Marketing 2018 óta kifejezetten a 21. századi magyar női fogyasztói szokásokat helyezi előtérbe.
2020-ban egyetemi tananyag lett a B2W Marketing, az alapítás óta pedig 6 Marketing Gyémánt díjjal – B2W Fesztivál (2019), B2W Akadémia (2020), B2W Akadémia 2 Projektje (2021) Társadalmi Felelősségvállalás + B2W Alkotótábor (2022) – jutalmazta a Magyar Marketing Szövetség.

Nincs ehhez fogható tudás, tapasztalat, magyar piackutatásokból összeállított rendszer jelenleg, sehol máshol a világon.

MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI?
MINDENBEN…

 •  Voltál már olyan sales prezentáción, ahol tökéletesen felkészülve brillíroztál, mégsem rendeltek tőled semmit?
 •  Volt-e olyan, hogy alaposan megtervezett kampányodra szinte alig reagáltak?
 •  Hadd kérdezzek még egyet: Nőknek akartál eladni?

Ha igen, akkor nagy valószínűséggel ott nem stimmelt valami, hogy nem tudtad megszólítani, vagy cselekvésre ösztönözni őket úgy, ahogy arra vágytak volna. Pedig azok a cégek, akik nőknek adnak el mostantól sikeresebbek lesznek, mint akik nem szegmentálnak, vagy nem nőkre céloznak.

Ne feledd: a nők a háztartások költéseinek 85%-a felett döntenek. Mégis, 91% csalódott, mert úgy érzik, hogy a cégek félreértik őket, és a reklámok nem hozzájuk szólnak. Kommunikálj sikeresebben, eredményesebben, a nők pedig hálásak lesznek érte!

A női vevőid tranzakció helyett kapcsolatra vágynak, és a termékeid helyett a missziódra kíváncsiak.

A kérdés: hogyan tedd bele ezt a szövegeidbe a weboldaladon, a leveleidben, a Facebook posztjaidban, és minden más írott tartalmadban? Megmutatjuk!

Ügyes, másolható mintákból megtanulod, hogy:

 • hogyan közvetíts igazi elismerést a női vevőid felé,
 • hogyan keljen életre a céged a női vevőid és követőid szemében,
 • hogyan tedd szöveges tartalmakkal élménnyé a vásárlást,
 • hogyan érezzenek közel magukhoz a női vevőid,
 • hogyan „írj” érezhető és valódi törődést.


És rögtön meg is valósítjuk együtt, jó?

A cél: amit tanulsz, azt azonnal képes legyél beletenni a kommunikációdba.

SALES és LANDOLÓ oldal, ami elad – B2W Szövegírási tréning

Írj olyan landolókat, amikkel sikeres és eredményes leszel a női vásárlóid körében! Megmutatom, hogyan találd ki a női vásárlóid legtitkosabb gondolatait, és hogyan takaríts meg az elfoglalt női közönségnek minél több időt és energiát, hogy hálásan és hűséggel kitartsanak a céged mellett, és átsegítsenek minden válságon.

WEBES TERMÉKLEÍRÁS és csomagolás, ami lojalitást épít – B2W Szövegírási tréning

A női közönség sokkal, sokkal több információt igényel egy-egy szolgáltatásról, vagy termékről, mint a férfiak, ám az unalmas szakszövegektől, statisztikáktól menekülnek. Gyere, tarts velem, rakjuk rendbe a termékleírásaidat, akár webshopod van, akár fizikai, akár online terméked, vagy szolgáltatásod, hogy napról-napra egyre több hűséges és visszatérő női vásárlód legyen!

Így írj SOCIAL MÉDIA posztokat a hűséges női rajongókért – B2W Szövegírási tréning

Kíváncsi vagy, hogy hogyan tudsz exponenciálisan nagyra nőni, hálás, hűséges és összetartó közösséget építeni? Szeretnéd tudni, mit és hogyan fogad szívesen a női közönséged az Instán, a Facebookon, a YouTube-on, a Tik-Tokon? Tarts velem, megmutatom hogyan csináld! Kész témákat, másolható mintákat, és bizonyított példákat kapsz, hogy rögtön meg tudd valósítani

Kérdések, amik felmerülhetnek benned is:

Nem vagyok író, rémesek a rímjeim és lassan fogalmazok. Való nekem is ez a workshop?

 • Érthetően haladunk majd, lépésről-lépésre, célunk, hogy végre izgalmasan és felszabadultan fogalmazz. Bevált írói trükköket és egyszerűsítő-időmegtakarító tippeket is beleraktunk a tréningbe kifejezetten azoknak, akik úgy gondolják, hogy nem tudnak jól írni, hogy valóban kész is legyen a végtermék.

Már rengeteg olyan előadáson voltam, amivel nem tudtam mit kezdeni a saját cégemben, ez is ilyen lesz?

 • Itt konkrét megvalósításokat mutatunk be neked kifejezetten női célcsoportra, és olyan kihívásokat és problémákat oldunk meg, amelyekkel a céged elkerülhetetlenül szembesülni fog, vagy már szembesült. A gyakorlatiasságot az garantálja, hogy a tréning kicsit olyan lesz, mintha a vállunk felett belelátnál abba, ami nekünk is sikereket hozott. A videókat vágó kollégánk szerint: „elárultad az összes titkunkat!” ;)

Nekem nem oktató/kozmetikai/ruhás, hanem …. cégem van, nekem is hasznos ez a workshop?

 • Ha női vevőid vannak, a tréning alapelveit mindenképpen fontos lenne egy az egyben beleraknod a céged marketingjébe, ha nem akarod, hogy az idők szele elsuhanjon melletted, és maga mögött hagyja a cégedet. A.k.á.r.m.i.l.y.e.n. üzletágban is vagy, csak nyerhetsz belőle. És a tréning minden eleme után segítséget is kapsz arra, hogyan valósítsd meg a cégedben hatékonyan.

Nekem nem nők a vevőim, nekem is hasznos ez a workshop?

 • Az online tréning mindenkire érvényes, alapvető technikákat és praktikákat tanulsz meg, melyet az élet más területein is jól alkalmazhatsz.

Később is elérhető lesz?

 • Ne várd meg, hogy még több pénzed bánja a rosszul felépített, unalmas szövegeid miatt a marketingre szánt keretedet. Ha az alapok rendben vannak, már az első hónapban érezhető a változás! Lassan elaprózva, vagy gyorsan lendületesen akarod cégedet fejleszteni? Most ráadásul lefeleztük az árát a szokásos tréningjeinknek azért, hogy elérhetőbbé tegyük ezt számotokra.

Ha még nincs cégem, akkor is érdemes most megrendelni?

 • Ha 20 év múlva lesz kész, amit már most tervezel, ezek az alapok akkor is megállják a helyüket. A stratégián nem fog a fagy, a szél, nem kezdi ki az idő! Sőt, ha tervezési fázisban vagy, könnyebb a helyzeted, mintha már egy elrontott szitut kellene rendbe tenned.

TEDD MOST RENDBE szöveges és vizuális stratégiádat és csökkentsd a rossz konverzió miatt kidobott felesleges költéseidet!

Ha elvégzed, eleve olyan vevők találnak meg, amire a termékednek, szolgáltatásodnak szüksége van.

További csodaszép napot, sok sikert kívánunk!

u.i.

Mi történik a jelentkezés után?

 1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal
 2. Befizetésed beérkezésével küldjük automatikusan a belépéshez szükséges információkat, ezután azonnal kezdhetsz.

KÜLÖNLEGES MÓDSZERTAN, UNIKÁLIS TUDÁS

A Wealfort Institute a tanulás teljesen új dimenzióját nyitja meg:
egyedi módszertanunkkal nem csak tudást adunk, hanem személyre szabott élményt nyújtunk, amely segíti diákjainkat abban, hogy felfedezzék saját egyedülálló képességeiket és megvalósítsák ambícióikat.

 • Európai és Magyar Képesítési Keretrendszer – diákjaink nemzetközi szintű tudást kapnak

 • Üzleti Mentorálás – üzleti képzésekkel támogatjuk diákjainkat céljaik elérésében

 • Prémium képzések  – joga van minden diákunknak ahhoz, hogy minőségi és naprakész tudást kapjon a legjobbaktól

Online tréningjeinket bármikor elkezdheted, rajtad áll, hogy milyen ütemben és mértékben szeretnél fejlődni.

ALAPÉRTÉKEINK

Hiszünk abban, hogy a szakma, a tudás, a pénzügyi tudatosság a legnagyobb kincs a jövőben.
Ahhoz, hogy ne csak egy álom maradjon a cél, támogatjuk hallgatóinkat üzleti képzésekkel is.

Joga van mindenkinek a legjobbaktól tanulni!

A Wealfort Institute küldetése az, hogy az oktatást igazi szenvedéllyé változtassuk diákjaink részére, egy olyan miliőben, ahol a tanulás nem kötelesség, hanem örömforrás. Hisszük, hogy az állandó kíváncsiság, a kézzelfogható tudás, továbbá a nagyszerű kvalitású edukáció azok a kulcselemek, amik a sikerhez vezetnek ebben a rohanó világban.

Diákjainkat nem csupán számoknak, hanem bátor, lelkes egyéneknek látjuk, akik arra törekednek, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, továbbá kiteljesedjenek szakmailag. Megértjük, hogy minden diákunk egyedülálló, valamint tiszteletben tartjuk személyes céljaikat, nagyszerű álmaikat.

Végzőseink nem csak szakmai képzést, hanem az ahhoz kapcsolódó valós, használható üzleti gondolkodást és pénzügyi intelligenciához nélkülözhetetlen tudásanyagot kapnak.

A Wealfort Institute nem csupán egy oktatási intézmény, hanem egy közösség, ahol diákjaink felfedezhetik, ezen kívül megvalósíthatják saját potenciáljukat, miközben együtt haladnak előre a tanulás ösvényén.

Ez a küldetésünk, ezért dolgozunk minden nap.

A Wealfort Institute progresszív szemléletével nem csupán tudást ad át, hanem valódi értéket kínál.

Módszertanunk nem követi a hagyományos utakat, hanem innovatív és kreatív megközelítéseket alkalmaz, hogy a tanulás izgalmassá és élvezetessé váljon. Ezáltal diákjaink egyedülálló és mély tudást szerezhetnek, ami alapvetően különbözik a szokványos oktatási módszerektől.

A Wealfort Institute-nál arra törekszünk, hogy minden diákunk megtalálja saját, egyedi útját a tudományos ismeretek felé, miközben képességeiket és érdeklődésüket figyelembe véve személyre szabott tanulási élményt nyújtunk.

A Wealfort Institute hallgatói unikális perspektívával startolnak szakmájukban.

A Wealfort Institute mélyen elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt.

Hiszünk abban, hogy az oktatásnak kulcsszerepe van a fenntartható és igazságos társadalom kialakításában, ezért minden tevékenységünkkel igyekszünk hozzájárulni a közjóhoz. A diákjainkat is arra ösztönözzük, hogy legyenek tudatos és aktív résztvevői a társadalomnak, és hogy a megszerzett tudásukat és készségeiket használják fel a világ jobbá tételére.

A Wealfort Institute számára a társadalmi felelősségvállalás nem csak szlogen, hanem a mindennapi működésünk és oktatási filozófiánk szerves része.
Alapítóink többszörös kitüntetésben részesültek társadalmi szerepvállalásért:

 • Pálfi Éva hatszoros marketing gyémánt díjas egyetemi oktató, 2023-ban a Szakmai Elit „Év Embere” kitüntetéssel
 • Piros Attila pedig a Leader of the Year Nagyvállalati Nagydíjasa, aki 2023-ban az Országházban vehette át az „Év Zöld Nagyvállalati Menedzsere” Nagydíjat.

Mindketten 25-30 éve sikeres felsővezetők.

A Wealfort Institute-nál biztosak vagyunk benne, hogy minden diákunk számára olyan tanulási környezetet teremtünk, ahol a szakmai fejlődésük mellett a személyes növekedésük is biztosított.
Azokon az államilag elismert szakmai képzéseken, amiken a hallgatóink tanúsítvánnyal végeznek, garantáljuk, hogy megteremtjük a feltételeket az akkreditációs vizsgára is. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogassuk diákjainkat az önmegvalósítás útján, és hogy inspiráljuk őket arra, hogy merjenek nagyot álmodni, és legyenek képesek valóra váltani ezeket az álmokat. Az Wealfort Institute a diákok számára nem csak egy oktatási intézmény, hanem a sikerük és boldogságuk támogatója és segítője.

WEALFORT INSTITUTE

OKTATÓI & MEGHÍVOTT ELŐADÓI

PÁLFI ÉVA

PIROS ATTILA

SZALAI GABRIELLA

SZILÁGYI-BÉCSI TÍMEA

Dr. PAPP-VÁRY ÁRPÁD

CSORBA ANITA